rudarpd-mikic kao mladic (1)Ekipa FSA Prijedor, pripremajući se za naredno prvenstvoRegionalne lige Republike Srpske-grupa Zapad u prijateljskoj utakmici poražena je na stadionu „Mlakve“ u Novom Gradu od Slobode sa 1:0.

-Odigrali smo odlično, iako smo nastupili bez Kotarana Mršića, Rudaka, Runića, Kušmića, Škrbića, kao i Miloša Stevića, koji nam se vratio upravo iz redova novogradskih „crvenih“ – priča trener FSA Prijedor Nenad Bašić.

Ipak, strateg Prijedorčana, koji su prošle godine obilježili deceniju postojanja, potkrijepio je svoje zadovoljstvo riječima:

-Drago mi je da postoji zdrava konkurencija za svako mjesto u timu. Nameću se mladi igrači Stojaković, Milinković i Ikanović, a sigurno je da ukoliko nastave vrijedno da treniraju imaće svoju minutažu.

U ovom klubu, svjesni da su „mali“, ponašaju se domaćinski, jer vremena su takva.

Trude se da ispoštuju igrače koje dovedu.

-Očekujemo da nas pojača iskusni Borislav Mikić, koji je prošle sezone nosio dres Podgrmeča iz Sanskog Mosta. S druge strane još nas zvanično nije napustio Rajko Pekija, iako je od početka priprema u Rudar-Prijedoru u kojem je ponikao – naglasio je Bašić.

Tekst i foto arhiva – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com