gomjenica-golf-motor (1)Policijskoj stanici Prijedor 1 sinoć oko 20 časova prijavljeno je da je u naselju Gomjenica došlo do fizičkog obračuna između lica inicijala J.S.(1947) i S.T.(1991), oba iz Prijedora, te da je zatim J.S. svojim putničkim automobilom prvo udario i oborio na kolovoz S.T. koji se nalazio na motociklu, a potom je putničkim automobilom prešao preko istog koji je ležao na kolovozu.

Iz Centra javne bezbjednosti Prijedor saopšteno je da su nakon zaprimljene prijave policijski službenici izašli na lice mjesta i potvrdili navode prijave i izvršili uviđaj.

-Osumnjičeno lice je lišeno slobode i u toku je kriminalistička obrada nad istim, dok je povrijeđeni prevezen prvo u Opštu bolnicu Prijedor, a potom u Klinički centar Banja Luka – navodi se u saopštenju CJB Prijedor.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta nadležnom tužilaštvu će biti podnesen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Teška tjelesna povreda“ protiv J.S. iz Prijedora.

gomjenica-golf-motor (2)Kako nezvanično saznajemo, do sukoba između J.S. koji je upravljao “Golfom” i S.T. koji je bio na motociklu “Yamaha” je došlo zbog neporazuma u saobraćaju koji je prerastao u verbalni a potom i fizički obračun.

Prema riječima radnice iz obližnje trgovine, kod mosta na rijeci Gomjenici u istoimenom naselju, S.T. je navodno jednom ili više puta udario J.S. nakon čega je sjeo na motor i nastavio put.

Vozač “Golfa” ga je sustigao nekoliko stotina metara dalje, oborio, a potom i vozilom prešao preko njega te se udaljio u nepoznatom pravcu.

Prema riječima Gojka Predojevića, ispred čije kuće se ovo desilo, on se sa ženom nalazio u dvorištu kada je čuo udarac i škripu.

-Pogledao sam na put i vidio motor i čovjeka da leži te auto koje je išlo u rikverc a potom se izgubilo. Komšije su pritrčale da pomognu momku koji je bio svjestan ali povrijeđen. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć koja ga je odvezla u bolnicu – kaže Predojević.

Kako smo nezvanično saznali u ovom događaju su učestvovali Janko Stijepić i Sandi Trivić, obojica iz Prijedora.

gomjenica-golf-motor (3)Nakon zbrinjavanja u prijedorskoj bolnici, Trivić je zbog težine povreda prebačen u UKC Banjaluka.

Iz Službe za odnose s javnošću saznali smo da je smješten na Klinici za ortopediju i traumatologiju.

Prema riječima dežurnih doktora, Trivić ima prelome petog leđnog i prvog sakralnog pršljena a njegovo zdravstveno stanje za sada je stabilno.

Kako smo nezvanično saznali, kod Stijepića, inače vlasnika automehaničarske radnje, nakon hapšenja je alkotestiranjem izmjereno 1,6 promila alkohola u krvi pa je moguće da je upravo to jedan od razloga ovog incidenta.

Prema nepotvrđenim informacijama, nisu postojali “neraščišćeni odnosi” između Stijepića i Trivića koji je, kako saznajemo, student kriminalistike i radi u očevom preduzeću, a tek nedavno je nabavio motocikl.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

gomjenica-golf-motor (4) gomjenica-golf-motor (5)