mladi dns-humanitarno vece za marka drinica (1)Protekle srijede, 29.juna, na terenima Sportsko rekreativnog centra „Gaj“ Mladi DNS-a Prijedor, Rejoni 7, 8 i 9, organizovali su humanitarno veče za sugrađanina Marka Drinića, uz pomoć mnogobrojnih sponzora, simpatizera, članova drugih političkih partija koje su se takođe odazvale ovom pozivu, Socijalističke partije i Saveza nezavisnih socijaldemokrata.

Mladi DNS-a organizovali su turnir od čije je kotizacije sakupljeno oko 700 KM.

Na turniru u fudbalu učestvovale je 14 ekipa od čega i dvije ženske.

mladi dns-humanitarno vece za marka drinica (2)Nakon turnira, uz pomoć prijatelja Remix benda, Aplauz benda i Čela i Nodi Duo, uz druženje i muziku od prodanog pića te prilozima posjetilaca sakupljeno je oko 2.000 KM.

Humanitarno veče podržali su i poslanik DNS-a u NS RS i nosilac odborničke liste DNS-a na predstojećim izborima dr Duško Ivić i predsjednik GO DNS-a i kandidat za gradonačelnika Prijedora ispred DNS-a Milenko Đaković.

Mladi DNS-a ovom prilikom zahvaljuju se svim sponzorima, mladima koji su se odazvali ovom humanitarnom pozivu, privrednicima, članovima Predsjedništva GO DNS-a i mnogim drugima koji su zajedno sa nama pomogli Marku i još jednom položili ispit humanosti.

Organizacija Mladih DNS-a Prijedor

mladi dns-humanitarno vece za marka drinica (3) mladi dns-humanitarno vece za marka drinica (4) mladi dns-humanitarno vece za marka drinica (5) mladi dns-humanitarno vece za marka drinica (6)