nestorovic-pripremePripreme fudbalera Rudar-Prijedora za prvenstvo Prve lige Republike Srpske, kojem će uvod biti njihovo treće finale Kupa RS, 6.avgusta, protiču po planu.

Šef stručnog štaba „rudara sa Sane“ Darko Nestorović uzda se u rad, u saradnji sa najbližim saradnicima Nedžadom Žerićem i Srđanom Majstorovićem, te trenerom golmana Pericom Topićem, a škrt je na riječima.

-Vjerujem da svaki trud mora dati rezultate. Momci u miru rade. Potpuno ćemo renovirati tim, a dosadašnja pojačanja Dejan Kojić, Aco Đokić i Siniša Radoja uklapaju se u viziju njegovog stvaranja – priča Nestorović.

Veliko ohrabrenje za simpatizere zeleno-crnih predstavlja činjenica da je na Gradskom stadionu, čiji se i pomoćni teren renovira, a potom će uslijediti adaptacija glavnog travnatog tepiha, ostao iskusni golman Dalibor Kozić.

-Oslonac će biti domaći igrači, predvođen provjerenim igračima Vedranom Kantarom, Borislavom Mikićem i Dragoslavom Stakićem. Trenutno imamo 20 igrača, a do kraja sedmice moraćemo spisak kompletirati na 25 kandidata za najbolju jedanaestoricu – naglašava Nestorović.

Prvu kontrolnu utakmicu Prijedorčani će imati u srijedu, 16.jula, kada će gostovati u Milosavcima domaćem drugoligašu Župi.

N.Đerić