rudar prijedor-skupstina-rokvic predsjednik uo (4)Skupština Fudbalskog kluba Rudar-Prijedor, zakazana za protekli petak u 19 časova, nije održana, a za sada nije poznato u kom terminu će se okupiti 33 delegata najvišeg tijela prvoligaša Republike Srpske.

Na ovom skupu bilo je predviđeno razmatranje izvještaja revizora za 2015.godinu, izvještaja o učinku seniorske ekipe u proljetnom dijelu prvenstva Premijer lige BiH, Omladinskog pogona, kao i radu Upravnog odbora.

Poslije ostavke predsjednika Branislava Rokvića, „rudari sa Sane“ ostali su bez rukovodstva.

– Nije bilo uslova za održavanje Skupštine, koju sam sazvao, jer za izbor novih članova UO, predsjednika Uprave, a i dva potpredsjednika, neophodne su konsultacije među sponzorima kluba. Grad Prijedor, kompanije ArcelorMittal i RŽR „Ljubija“, koji u istoj mjeri daju svoje predstavnike, pokušavaju da iznađu najbolja rješenja i postignu najveći stepen saglasnosti oko imenovanja prvog čovjeka. Vremena nema mnogo i nadam se da će to postići u najkraćem mogućem roku, kako bi se usvojio i kooperativan plan rada za sljedeću takmičarsku sezonu – rekao je predsjednik skupštine FK Rudar-Prijedor Ognjen Hrnjak.

Tekst i foto arhiva – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

rudar prijedor-skupstina-rokvic predsjednik uo (6)