matursko vece-poljoprivredno prehrambena-masinska (1)Večeras su u Prijedoru nastavljene ovogodišnje proslave srednjoškolskih maturskih večeri.

Četvrtak je bio “rezervisan” za maturante Poljoprivredno-prehrambene škole i Mašinske škole iz našeg grada.

Iako je sitna kiša koja je padala tokom popodneva “prijetila” da otkaže šetnju, nebo se “smilovalo” pa su padavine prestale.

Nakon brojnih čestitki i fotografisanja za uspomenu sa roditeljima, rodbinom i prijateljima, ispred pomenutih škola, maturanti su prošetali glavnim ulicama našeg grada praćeni brojnim sugrađanima, da bi svoje slavlje nastavili u hotelu “Prijedor” uz Remix Band.

Svim maturantima prijedorskih srednjih škola internet portal www.PrijedorDanas.com upućuje iskrene čestitke sa željom da uspješno nastave svoje školovanje onima koji se za to odluče a ostalima želimo da što prije pronađu posao i rade ono za šta su se školovali.

Više fotografija možete pogledati OVDJE

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

matursko vece-poljoprivredno prehrambena-masinska (2) matursko vece-poljoprivredno prehrambena-masinska (3) matursko vece-poljoprivredno prehrambena-masinska (4) matursko vece-poljoprivredno prehrambena-masinska (5) matursko vece-poljoprivredno prehrambena-masinska (6) matursko vece-poljoprivredno prehrambena-masinska (7) matursko vece-poljoprivredno prehrambena-masinska (8) matursko vece-poljoprivredno prehrambena-masinska (9) matursko vece-poljoprivredno prehrambena-masinska (10) matursko vece-poljoprivredno prehrambena-masinska (11) matursko vece-poljoprivredno prehrambena-masinska (12) matursko vece-poljoprivredno prehrambena-masinska (13)