radnik-rudar prijedor-novi semaforNovi „srpski derbi“ očekuje fudbalere Rudar-Prijedora, poslije dobre igre u porazu protiv Borca (0:1), pošto danas gostuju Radniku, jednom od šest rivala koji su ove sezone takođe slavili„minimalcem“ u gradu na Sani.

-Iskoristio bih priliku da čestitam Bjeljincima plasman u finale Kupa BiH, jer su zaista ostvarili veliki rezultat. To se sigurno i odrazilo na neke njihove slabije partije u prvenstvu i protiv nas će imati motiv da za pobjedom. Naš cilj je da pokušamo riješiti taj problem realizacije, rasterećeni smo i nadam se da će momci odigrati kvalitetnu utakmicu – rekao je šef stručnog štaba „rudara“ Zlatko Jelisavac.

Strateg Prijedorčana neće u Semberiji moći da računa, uz igrače koji su odranije van prve ekipe, Sinišu Radoju (zbog nediscipline) i oboljelog Petra Bogdanovića, na Aleksandra Jovičića jer je isključen u susretu sa Banjalučanima, a upitan je i nastup Ljubana Antonića.

Zanimljivo, ovo će biti prva utakmica na kojoj će Bijeljinci koristiti novi semafor, koji je poklon Ivana Rakitića, nekadašnjeg saigrača Mladena Krstajića, predsjednika Radnika.

RUDAR-PRIJEDOR:
Kozić, Šodić, Pekija, Ćulum, Erić, Burazor, Milutinović, Rastoka, Kantar, Jakupović(Antonić), Kunić
Trener: Zlatko Jelisavac

Tekst – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – FK Radnik Bijeljina