winner u varazdinu (1)Nakon nastupa u Parizu i Tešnju, članovi Fight Cluba „Winner“ iz Prijedora su protekle subote imali mečeve u Varaždinu na profi gala večeri „Grand Fight Drava“ koju je organizovao Fight Club „Kovačić“ iz ovog grada i Hrvatski kombat savez.

Prijedorčane su predstavljali Marko Štrbac, Dalibor Gligić, Strahinja Mijatović, Aleksandar Vuruna i Željko Stegić uz pratnju trenera Gordana Zorića a ostvaren je bilans od dvije pobjede i tri poraza.

„U konkurenciji takmičara iz Hrvatske, Srbije, BiH, Mađarske i Slovačke, Štrbac i Gligić su ostvarili pobjede dok su Vuruna i Mijatović poraženi. U meču večeri nastupio je Željko Stegić protiv iskusnog i kvalitetnog domaćeg borca Marija Agatića, bivšeg prvaka Evrope. Iako je dobro počeo meč, manja povreda noge Stegića i kvalitet Agatića su u nastavku došli do izražaja pa je borba prekinuta u drugoj rundi“, rekao je trener kluba Gordan Zorić.

On je najavio da se naporno ljeto u „Winneru“ nastavlja već 5. jula kada borci ovog prijedorskog kluba nastupaju u Njemačkoj.
winner u varazdinu (2) winner u varazdinu (3)