radnik urije-svodna-prijateljska (1)U prijateljskom odmeravanju snaga mlada ekipa Radnik Urije, član Četvrte lige FSP Prijedor, na stadionu u Tukovima, savladala je petoligaškog područnog ligaša Srpske, Svodnu sa 3:2.

Susret je protekao u znaku kapitena domaćih, Nemanje Kneževića, koji je „načeo“ mrežu protivnika u 19.minuti, u 28.minuti idealno centrirao sa lijeve strane Dajanu Babiću, koji postavlja rezultat prvog poluvremena (2:0), da bi u nastavku, u 67.minuti svojim drugim golom završio uspješnu akciju svog tima i povisio vođstvo na 3:0.

Izabranici trenera Dejana Marjanovića su u dva navrata doveli na iskušenje golmana Stefana Trebovca, da bi, pogocima Jovice Jelisavca u 75.minuti i Aleksandra Aleksića u sudijskog nadoknadi vremena ublažili poraz.

Radnik Urije: Svodna 3:2(2:0)

Prijedor
Stadion: Tukovi
Gledalaca: 10
Sudija: Slaviša Kralj (Prijedor)
Strijelci: Nemanja Knežević u 19. i 67. i Babić u 28. za Radnik Urije, a Jelisavac u 75. i Aleksić u 90+1.minuti za Svodnu

RADNIK URIJE:
Inđić (Trebovac), Dragojević (Daničić), Gnjatović, Ostojić, Marin, Mudrinić, Erceg, Majkić, Kantar, Nemanja Knežević, Babić

SVODNA:
Štikovac, Taborin, Bosančić, Gojić, Zgonjanin, Janjetović, Nikola Knežević, Tomić, Jelisavac, Aleksić, Balaban
Igrali su još: Cvijić, Tramošljanin, Batez, D.Knežević, Čarakovac, Trbojević

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

radnik urije-svodna-prijateljska (2) radnik urije-svodna-prijateljska (3) radnik urije-svodna-prijateljska (4)