avaz-saobracajka-kozarska ulica (1)U saobraćajnoju nesreći koja se dogodila 40. minuta poslije ponoći u noći između ponedjeljka na utorak, u Kozarskoj ulici u Prijedoru sudarili su se automobili, “Alfa romeo” kojim je upravljao Dalibor Vržina (1988) iz Prijedora i teretno vozilo “VW kedi” kojim je upravljao Danijel Lazić (1988) također iz Prijedora.

U ovoj nesreći putnik iz “Alfe” Tihomir Rajlić (1991)zadobio je prelom ključne kosti i nako ukazane pomoći u prijedorskoj bolnici pušten je na kućno liječenje, dok su trojica njegovih saputnika, Vržina, Dakić i Zec zadržani na bolničkom liječenju.

Kako nezvanično saznajemo, Vržina je vozio Kozarskom ulicom iz pravca grada. Iz suprotnog pravca je dolazio “VW kedi” i iz za sada neutvrđenih razloga automobili su ostvarili kontakt retrovizorima nakon čega se alfa prevrnula na bočnu stranu i klizeći lijevom stranom puta sletjela je sa ceste pritom oborila reklamni pano pored puta nakon čega udara u drvo i ponovo se odbija na ulicu.

Alkotestiranjem je utvrđeno da su oba vozača bili pod dejstvom alkohola i protiv njih će biti podnesen izveštaj Okružnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da su počinili krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Dnevni avaz
avaz-saobracajka-kozarska ulica (2)