zrk mira-pocetak zimskih priprema (1)I rukometašice prijedorske „Mire“, koje su prošle godine četvrti put zaredom osvojile Kup Republike Srpske i bile finalistkinje Kupa BiH, startovale su sa pripremama za proljetni dio prvenstva u premijerligaškoj konkurenciji, gdje nakon prve etape takmičenja zauzimaju zavidno peto mjesto.

Vrijedi napomenuti da su Prijedorčanke imale jednu utakmicu više u gostima.

-Djevojke su se odmorile, u ekipi vlada prava sportska atmosfera, a pred nama je period da se što bolje spremimo za izazove koji nas iščekuju. Termin jutarnjih treninga nam ne odgovara, s obzirom na činjenicu da većina igračica ima obaveza prema poslu ili fakultetu – naglasila je trener „Mire“ Ljubica Ivetić.

zrk mira-pocetak zimskih priprema (2)Ona je dodala da će po završetku Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu „Mladost 2016“, rukometašice imati treninge u popodnevnim časovima.

U konkurenciji za najbolju postavu je 16 igračica: Darjana Vukliš, Marija Gligorević, Dajana Rosić (golmani), Milica Došen, Duška Tintor, Tea Sladaković (desna krila), Dunja Kunovac (desni bek), Dragana Mutić (desni bek-krilo), Nevena Lukač, Sanja Vukman (srednji bekovi), Šejla Kararić, Ivana Karačić, Dragana Dojčinović (lijeva krila), Adrijana Damjanović (lijevi bek), Jelena Mutić i Anja Suvajac (pivotmeni), a priključile su im se i juniorke Milica Ćorić, Šejla Ganić i Milica Veselinović.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com