szsrs-siljegovic-stolarija (1)Humanitarna organizacija Srbi za Srbe nastavila je da pomaže sedmočlanu porodicu Šiljegović iz naselja Miljakovci kod Prijedora u Republici Srpskoj. Članovi porodice su roditelji Milivoj i Tanja i njihovih petoro dece: Tatjana (18), Vedrana (16), Jovana (14), Nevena (10) i najmlađi Luka (2).

U prvom delu radova koje smo izvodili krajem prošle godine uspeli smo da ozidamo jedan sprat i potkrovlje, salijemo ploču i pokrijemo kuću, u drugom delu počeli smo sa izvođenjem “unutrašnjih”, odnosno instalacionih radova, tako da su urađene prve faze vodo i elektroinstalacija.

Krajem decembra kupljena su i postavljena vrata i prozori za celu kuću. Prvi deo je koštao 9.255 KM, drugi 7.936 KM, dok je treći deo koštao 3.845 KM, što ukupno iznosi 21.036 KM.

Nakon završetka trećeg dela radova ostaje da se kuća kompletno opremi i osposobi za useljavanje. Sledi postavljanje ravnajućeg sloja. Kako bi uspješno priveli kraju i ovaj veliki projekat naše organizacije i uselili još jednu porodicu u svoj novi dom pozivamo sve prijatelje i donatore naše organizacije da shodno svojim mogućnostima uključe u akciju prikupljanja sredstava.

DJECA SU NAŠA BUDUĆNOST!
SRBI ZA SRBE Republika Srpska

szsrs-siljegovic-stolarija (3) szsrs-siljegovic-stolarija (2) szsrs-siljegovic-stolarija (4)