drazan janjanin-dimitrenko-najava (1)Ove subote članovi Fight Cluba „Winner“ Prijedor imaće teške ispite na sportskoj manifestaciji „Petkos LMS Fight Night“ koja će biti održava u Minhenu u hali Bavaria Filmstudio-Studio 9.

Posredstvom menadžerske kuće „Winner“, Gordan Zorić i Adnan Žilić su u Njemačku poveli Sašu Obradocića, Fadila Pašalića te najpoznatijeg MMA borca RS Dragana Pešića čije iskustvo može donijeti prevagu i u bokserskom meču.

Osim njih tu je i Dražan Janjanin (10 pobjeda i 4 poraza), najstariji od trojice bokserske braće iz Prijedora.

Njega u Minhenu očekuje meč karijere jer će za protivnika imati Alexandera Dimitrenka (58. na listi IBO-International Boxing Organization u najtežoj bokserskoj kategoriji), Nijemca rođenog u Ukrajini, koji ima skor od 37 pobjeda i samo 2 poraza, od Kubrata Puleva (3. na listi IBO) i Edija Čembersa(45. na listi IBO).

drazan janjanin-dimitrenko-najava (2)-Iako za protivnika imam odličnog boksera koji je u karijeri „ukrstio rukavice“ i sa Kubratom Pulevom, neću se predati. Veliki je uspjeh samo da te pozovu da „sparinguješ“ sa ovakvim bokserom, a kamoli da odradiš profi meč. Dobro sam trenirao i spreman sam za meč moje dosadašnje karijere. Daću sve od sebe kako bih izdržao svih osam rundi, izlazim u ring da se pošteno „potučem“ – kaže Dražan Janjanin.

I ostali borci „Winnera“ nadaju se dobrim mečevima i rezultatima.

-Zahvaljujemo se organizatoru Alexanderu Petkoviću i menadžeru Mirku Skoki na pozivu i ukazanom poverenju da naši borci nastupaju na jednoj ovakvoj bokserskoj večeri – kažu Gordan Zorić i Adnan Žilić iz Fight Cluba „Winner“ Prijedor.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Petkos Fight Night/Gordan Zorić/Dražan Janjanin

pesic-zoric