velez-rudar prijedor (1)Osvajanjem vrijednog boda na stadionu „Vrapčići“ u Mostaru Rudar-Prijedor je igrajući bez golova protiv Veleža povećao šanse u borbi za opstanak u Premijer ligi BiH.

-Dobro smo „otvorili“ utakmicu. U prvih 15 minuta imali smo tri odlične prlike. Golman domaćih Adnan Bobić je spriječio Sinišu Radoju i Zorana Milutinovića da ga savladaju, a šut Filipa Arežine je „izblokiran“. Dobro smo stajali do odmora, uz još jednu povoljnu poziciju,a u nastavku Mostarci su imali preriod dobre igre od 55. do 70.minuta. Ipak, momci su u finiši pokazali karakter i borbenom igrom ostali neporaženi – rekao je šef stručnog štaba prijedorskih „zeleno-crnih“ Zlatko Jelisavac.

„Rudari sa Sane“ sada mirnije odlaze na pauzu u takmičenju zbog „baražnih“ mečeva bh.reprezentativne selekcije, i pripremaju za naredna iskušenja.

-Najvažnije je da nas krasi kolektivni duh. Želja nam je bila da ostanemo neporaženi i uspeli smo u toj namjeri zahvaljujući borbenosti do posljednjeg minuta, iako su domaćini imali mnogo motiva, jer im je to bila posljednja šansa da uhvate priključak za ostalim konkurentima. Poslali smo ih na „fenjerašku“ poziciju, a dobili samopouzdanje da možemo ostvariti željeni cilj – istakao je kapiten Prijedorčana, na psihološkom planu, pravi vođa tima, Nebojša Šodić.

Tekst – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – fkvelez.ba

velez-rudar prijedor (3) velez-rudar prijedor (2) velez-rudar prijedor (4) velez-rudar prijedor (5) velez-rudar prijedor (6)