kbk gong na prnjavor openuČlanovi KBK „Gong“ Prijedor učestvovali su proteklog vikenda na Internacionalnom Kupu „Prnjavor Open 2015“ odakle su se vratili sa osam osvojenih medalja.

U disciplini K-1 medalje su osvojili Dragan Dragojević -67 kg (zlato), Darko Vasiljević -60 kg (srebro) i Jasmin Dervišagić -60kg (bronza).

Što se tiče discipline Kick light, medalje su osvojili: Ana Mari Praštalo (srebro), Igor Kantar (srebro), Velid Blažević (bronza), Milan Miljuš (srebro).

U disciplini Low Kick -71kg koja je bila jedna od najjačih, nastupio je Slaviša Miodrag iz Fight Cluba „Winner“ i osvojio srebrnu medalju, iako treba naglasiti da je između polufinala i finala imao samo pet minuta odmora.

-Veoma smo zadovoljni nastupima naših takmičara u jakoj konkurenciji. Želimo da se zahvalimo domaćinima iz Prnjavora na odličnoj organizaciji turnira i srdačnoj dobrodošlici. Mi poslije ovih medalja nastavljamo sa treninzima pred sljedeće nastupe koji nas očekuju već narednog vikenda – rekao je Nebojša Kuzmanović, trener KBK „Gong“ Prijedor.

Na takmičenju u Prnjavoru nastupile su ekipe iz BiH, Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – KBK „Gong“ Prijedor