preda pd-predstavnik u becu (1)U saradnji Centra za ekonomski i ruralni razvoj CERD, Privredne komore Austrije (WIFI-IKT) i Predstavništva Republike Srpske u Austriji, prošle sedmice organizovani su B2B susreti u Beču za predstavnike MSP-a iz Republike Srpske – BiH i predstavnike austrijskih kompanija, a u cilju uspostavljanja poslovne saradnje.

Poslovnim susretima prisustvova je i predstavnik Agencije “PREDA-PD”, koji je zajedno sa predstavnicima prijedorskih kompanija Bosnamontaža, Austronet i Norbos, učestvovao u nizu sastanaka i susreta koji su tokom posjete Austriji bili organizovani na nekoliko lokacija.

Ovo je jedan način legitimnog predstavljanja kompanija i organizacija potencijalnim partnerima u Austriji, koji je omogućen kroz direktnu komunikaciju sa predstavnicima austrijskih kompanija i institucija koje su uključene i aktivno podržavaju privredne aktivnosti i lokalni ekonomski razvoj.

Tokom posjete Austriji, predstavnik Agencije “PREDA-PD” imao je priliku posjetiti Razvojne agencije gradova Beč i Leoben, Razvojnu agenciju Donje Austrije, kao i metalsku zadrugu Netzwerk Metall, te postrojenje za proizvodnju biogasa u blizini Beča.

Pored predstavnika grada Prijedora, bilateralnim poslovnim susretima u Austriji prisustvovali su i predstavnici opština Laktaši i Mrkonjić Grad, Agencije za agrarna plaćanja Republike Srpske, kao i veći broj kompanija (MSP) iz različitih dijelova RS.

PREDA-PD

preda pd-predstavnik u becu (2) preda pd-predstavnik u becu (3)