skupstina rudar prijedora-goran bojicGoran Bojić, predsjednik Upravnog odbora FK Rudar Prijedor nije bio iznenađen odlukama takmičarskih organa FSRS o dešavanjima u poslednjem 26. kolu šampionata RS.

– Mi šampioni? Pa to smo znali i prije mjesec dana, i zaista ne znam kakva druga odluka je mogla biti donesena. Lično sam iznenađen da je Rudar Prijedor uopšte i bio u ovoj priči oko namještanja utakmica – poručio je Bojić.

Ali, na neki način i Rudar je učestvovao u cirkusijadi, jer je kažnjen oduzimanjem šest bodova.

– Kakve veze ima naš klub sa prekidom u Tesliću? Pa, zar je Rudar palio sijeno na “Radolinci”. Istina je da smo poslije saznanja rezultata u Trebinju, odigrali nonšalantno, jer sa bilo kojim ishodom bili bi šampioni, ali to ne potvrđuje tezu da smo mešetarili. Povratak u Premijer ligu BiH samo je jedan korak u priči o moćnom Rudaru. Neću se zaustaviti dok ovaj klub ne dovedem do međunarodne sportske scene – poručio je prvi čovjek “zeleno – crnih”.

Trenerska klackalica se zaustavila na imenu Borisa Gavrana, koji je na neki način povratnik na klupu. Sada će se sklapati igrački mozaik.

Pravdabl.com