nezavisne-drasko sekulicDraško Sekulić (41), koji je u nedjelju u Prijedoru nožem ubio svoju suprugu Natašu Sekulić (37), predat je u ponedjeljak u poslijepodnevnim časovima u nadležnost banjalučkog Okružnog tužilaštva, gdje je ispitan.

Kako saznajemo iz izvora bliskog istrazi, on ju je nakon svađe četiri puta ubo nožem u predjelu grudnog koša i stomaka, poslije čega je umrla na putu do prijedorske bolnice.

“Bio je pijan, a alko-testiranjem je utvrđeno da je u krvi imao 1,29 promila alkohola”, kazao nam je on.

Inače, sve se odigralo u naselju Gomjenica, gdje je Nataša živjela u iznajmljenom stanu sa sinom, dok sa Draškom u posljednje vrijeme nije bila u dobrim odnosima.

Kako je saopšteno iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Prijedor, operativnom dežurstvu je oko 16 sati prijavljeno kako se iz njene kuće čuju galama i ženski jauci.

Dodaju kako su policajci odmah otišli na lice mjesta i zatekli je kako leži na pragu kuće s vidnim povredama.

U kući su zatekli i Sekulića, koji je tom prilikom uhapšen, nakon čega je obavljena kriminalistička obrada.

Dan nakon ovog zločina, Prijedorom su kružile dvije priče o tome šta i kako se desilo, kao i zbog čega je došlo do ubistva.

Prema prvoj, Sekulić je došao njenoj kući s namjerom da je ubije, a prema drugoj Nataša je na njega nasrnula nožem, koji joj je on oteo, a zatim je ubio.

Kako smo saznali od komšija, njih dvoje ne žive zajedno duže od deset mjeseci, a u toku je bila i brakorazvodna parnica.

Nju je pokrenula upravo Nataša Sekulić, jer nije mogla da trpi maltretiranje i njegova česta pijanstva.

“U posljednje vrijeme često je dolazio i molio je da mu se vrati, ali to ona nije htjela jer joj je svega bilo preko glave”, kazao nam je jedan od njenih poznanika.

Momir Vujičić, otac ubijene, kazao je u nedjelju da mu je zet često maltretirao kćerku, koja je pomoć tražila i od policije i socijalnog radnika.

Nezavisne novine

Vezane vijesti

PRIJEDOR-ŠOKANTNO: NOŽEM UBIO SVOJU ŽENU
http://www.prijedordanas.com/?p=23099

PRIJEDORČANIN DRAŠKO SEKULIĆ UBIO SUPRUGU NATAŠU – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=23118

UBICA SUPRUGE ĆE DANAS BITI SPROVEDEN U OKRUŽNO TUŽILAŠTVO BANJA LUKA
http://www.prijedordanas.com/?p=23139

UHAPŠENI ZA UBISTVO SUPRUGE PREDAT TUŽILAŠTVU – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=23175