tekvondo klub ljubija u karlovcu (1)Još jedan uspješan nastup imao je Tekvondo klub „Ljubija“ Prijedor, ovoga puta u Hrvatskoj na velikom međunarodnom turniru „Karlovac open 2015“ u istoimenom gradu.

Na takmičenju koje je okupilo 803 učesnika, 84 kluba iz 11 zemalja, imao je 21 predstavnika, a u grad na rijeci Sani vratili su se sa isto toliko medalja, od čega sedam zlatnih, šest srebrnih i osam bronzanih.

-S obzirom da smo nastupili bez kadeta, juniora i seniora, možemo biti zadovoljni sveukupnim drugim mjestom u ekipnom plasmanu iza domaćina Karlovca – rekao je trener u TK „Ljubija“ Prijedor Veso Arežina.

Posebno su se istakli, osvajanjem zlatnog odličja: Jelena Došen, Mia Babić, Jovana Topić, Miloš Jeličić, Stefan Tadić, Dino Cerić i Ognjen Puzić, drugoplasirani su bili: Sara Topić, Andrea Stanić, Tara Crnčević, Srđan Mijatović, Mihajlo i Jovan Kovačević, a trećeplasirani: Adrijana Jakić, Bojana Josić, Nemanja Kotaraš, Ivan Vučenović, Luka Vunić, Mladen Mađar, Manuela i Adriano Kukavica.

Tekst – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Tekvondo klub „Ljubija“ Prijedor
tekvondo klub ljubija u karlovcu (2) tekvondo klub ljubija u karlovcu (3) tekvondo klub ljubija u karlovcu (4) tekvondo klub ljubija u karlovcu (5) tekvondo klub ljubija u karlovcu (6)