night club hollywood-otvaranje (1)U Prijedoru je u četvrtak uveče otvoren Noćni klub „Hollywood“ koji se nalazi u samom centru grada, na Malom gradskom trgu.

Svečano otvaranje kluba uveličano je performansom Models By Jelena Govedarica „Živimo Hollywood na svoj način“ kroz kolekciju svečanih haljina dizajnerke Ksenije Stanarević Dukić.

Kako ističu iz menadžmenta kluba, radi se o novom, elitnom i po mnogo čemu drugačijem noćnom klubu od svih onih koje su viđeni na području Prijedora.

-„Hollywood“ je mjesto u kojem će sigurnost i udobnost gostiju biti zaštitni znak, dok će ekskluzivnost postati ono po čemu će nas svako prepoznati. Bez riječi ćemo ostaviti i najzahtjevnije, što zbog usluge kojom će se malo koji klub u gradu moći pohvaliti, što zbog nastupa poznatih izvođača, DJ-eva, GO GO plesačica, što zbog dodatnih sadržaja i efekata koji će, sigurni smo, oduševiti sve posjetioce – navode iz Noćnog kluba „Hollywood“.

Za dobru atmosferu zadužen je DJ Shone a tu su i go go plesačice, DJ Vladimir Zorić i koktel majstori iz Zagreba.

Ovaj klub se nalazi u strogom centru Prijedora, u ulici Kralja Petra Prvog Oslobodioca, na drugom spratu nekadašnje Robne kuće „Borac“.

„Hollywood“ se prostire na 340 metara kvadratnih, ima VIP prostor, može da primi do 500 gostiju, do njega se, osim stepenicama, dolaziti i liftom, a iz kluba se pruža odličan pogled na centar Prijedora i šetališnu zonu.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

night club hollywood-otvaranje (2) night club hollywood-otvaranje (4) night club hollywood-otvaranje (5) night club hollywood-otvaranje (6) night club hollywood-otvaranje (3)