BSK: Omarska 5:2

Strijelci: Perović ‘7, ‘42, Moconja ‘32, Rastoka ‘55(ag), Petrović ‘63 – Nišić Đorđe ‘84, ‘92
Sudija: Domazet Marko (Istočna Ilidža)
Gledalaca:200
Žuti kartoni: Radulović, Savanović (BSK) Anđić, Stojnić, Jaćimović (Omarska)

BSK:
Opalić, Radović (Janjetović), Radulović, Jagodić, Moconja (Erić), Đorđević (Stojičić), Perović (Pušić), Savanović (Spasojević), Petrović, Kujundžić, Runić
Trener: Bojan Raspudić

Omarska:
Zgonjanin, Rastoka (Zdjelar), Kralj, Panić (Sadžak), Anđić, Stojnić, Petković (Marin), Jaćimović (Gavranović), Nišić L, Kovačević (Grahovac), Nišić Đ
Trener: Saša Keranović

Trebala je Omarska po drugi put u svojoj istoriji istrčati na travnjak gradskog stadiona u Banjaluci, ali je tri sata prije početka utakmice stigla obavjest da će se utakmica BSK-Omarska odigrati na pomoćnom terenu, kako bi se glavni teren sačuvao za derbi Borac – Zrinjski. Razočaravajuće i za igrače , ali i za brojne navijače Omarske koji su i danas došli da bodre svoj tim.

Što se tiče same utakmice, BSK je zasluženo i ubjedljivo slavio sa 5-2. Očigledno je bilo da je utakmica protiv Laktaša skupo koštala Omarsku. Izostali su Krecelj (zbog kartona) te Kopanja i Domuzin (zbog povreda), a bilo je vidljivo i da je kompletna ekipa Omarske bila i fizički i mentalno iscrpljena. Osim toga, Miloš Perović je još jednom dokazao da prevazilazi ovu ligu i samo mu se može skinuti kapa. U terenu se igralo tako-tako, ali onda je Perović prvo postigao gol nogom, pa asistirao za drugi i na kraju glavom postigao treći gol, tako da se na odmor otišlo sa rezultatom 3-0 za BSK i utakmica je faktički bila odlučena.

U drugom poluvremenu BSK postiže još dva gola, a u finišu Đorđe Nišić postiže dva gola za Omarsku i ublažava težak poraz, što nije nebitno. Nije danas Omarska mogla do bodova u gostima, ali već za vikend Omarska dočekuje Famos u još jednoj utakmici biti ili ne biti.

FK Omarska