Na vanrednoj izbornoj Skupštini Omladinskog rukometnog kluba “Prijedor” izabrano je novo rukovodstvo na čelu sa predsjednikom Milanom Tubinom i predsjednikom Skupštine Darkom Stojanovićem. Cilj je, kako je rečeno, da se rukomet vrati na mjesto koje mu i pripada.

„Loše vođenje i upravljanje Klubom, dovelo je do toga da igramo Drugu ligu RS. Nemamo organizovan Klub i jedva opstajemo. Svi koji su igrali rukomet, okupili su se da podrže novu upravu. Sigurni smo da možemo popraviti situaciju i da za nekoliko godina možemo vratiti Klub u Prvu ligu RS“, rekao je Milan Tubin, novoizabrani predsjednik ORK “Prijedor”.

Gradska uprava na čelu sa gradonačelnikom i dalje će biti uz ovaj klub, koji u Prijedoru ima dugu tradiciju i ima želju i volju za rad sa najmlađima, rečeno je na Skupštini.

“Grad Prijedor je za svaki vid saradnje sa svim sportskim klubovima u našem gradu, pogotovo sa klubovima koji imaju želju, volju i ambiciju da rade s našim najmlađima i da ih uvode u sport. Mislim da je poruka sa ove skupštine jasna. Klub želi da se okrene radu sa najmlađima i Gradska uprava će to na najbolji način podržati. Nadam se da će rezultati biti vidljivi u što skorijoj budućnosti“, izjavio je Aleksandar Milješić, načelnik Odjeljenja za kulturu, međunarodnu saradnju, sport i nevladine organizacije.

kozarski.com