Omarska – Drina Zvornik
Nedjelja, 10.mart u 14:00

Omarska u okviru devetnaestog kola dočekuje ekipu Drine iz Zvornika. Svaka utakmica do kraja prvenstva, a posebno utakmice kod kuće, za Omarsku su kao finale lige šampiona.

Poraz u Dubici nije negativno uticao na ekipu. Svi su svjesni da nam se desila još jedna nevjerovatna nesreća, ali i da Omarsku mora krenuti, moraće se jednom nagraditi vrijedan i pošten rad. Omarska u ovu utakmicu ulazi kompletna, vraćaju se Grahovac i Zdjelar u rotaciji i možemo od prve minute obećati stopostotni angažman i atake prema golu Drine, jer samo pobjeda može zadovoljiti igrače i simpatizere Omarske.

Definitivno, još mnogo je bodova u igri, a pobjedom u nedjelju Omarska bi najvjerovatnije fenjer prepustila Modriči i umakla sa poslednje pozicije.

Što se tiče Drine, djeluje da su se stvari u ovom klubu popravile u toku zimske pauze, neki novi ljudi su u upravi, a bilo je promjena i u igračkom kadru. Drina se takođe bori za opstanak i sigurno će doći u Omarsku sa maksimalnim ambicijama, tako da možemo očekivati veliku borbu obe ekipe.

U nedjelju nas očekuje još jedna velika sportska bitka za opstanak u prvoligaškom društvu, a sigurni smo i da će tribine biti ispunjene i dati veliku podršku fudbalerima Omarske.

Međusobni susreti
2021/22 2-2 1-2
2022/23 3-0 1-3
2023/24 1-1

FK Omarska