nezavisne-ubistvo-saslusanjePrijedorska policija saslušala je više osoba koje bi mogli dovesti u vezu s ubistvom narko-dilera Radovana Grbića (50) u selu Rasavci, kod Prijedora.

Izvor blizak istrazi kazao je “Nezavisnim” da je više osoba saslušano kako bi se utvrdio njihov alibi i zasad nema osumnjičenih.

“Grbić je više puta hapšen zbog raznih krivičnih djela i zbog toga policija provjera moguće motive ubistva. Angažovane su sve raspoložive policijske snage”, rekao je naš izvor.

Radovan Grbić, zvani Cule (50), ubijen je u srijedu iz automatske puške na kućnom pragu u selu Rasavci, nadomak Prijedora, dok su njegova supruga Marina i dvije maloljetne kćerke bile u kući.

Nepoznati ubica ili više njih ispalili su u Grbića dva rafala, nakon čega je pao na pod, a potom je pokošen sa još jednim.

Grbić je preminuo na licu mjesta od zadobijenih rana u predjelu nogu, prepona, grudnog koša i vrata.

Prema nezvaničnim informacijama, nepoznati počinioci su se autom dovezli ispred kuće, jedan od njih je kroz otvoren prozor ispalio više od 20 metaka prema Grbiću, nakon čega su pobjegli u nepoznatom pravcu.

Inače, on je jedan od dvojice braće koji su godinama bili predmet policijskih i pravosudnih organa zbog više krivičnih djela, mahom neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Nezavisne novine