rudar prijedor-odlazak u vlasenicuUprkos činjenici da će u današnjem susretu Prve lige Republike Srpske koji igraju u Vlasenici protiv istoimene ekipe fudbaleri Rudar-Prijedora biti oslabljeni neigranjem tri prvotimca, u taboru zeleno-crnih su optimisti.

-Na ovom meču ne mogu računati na “požutjele” Ćuluma i Arežinu te Ristića koji još “odrađuje” kaznu zbog crvenog kartona. Međutim, u ekipi imamo dovoljno igrača, a oni mlađi, čije vrijeme polako dolazi, radom na treninzima se “nameću” za prvu postavu. Vlasenica je dobra ekipa koja se nalazi u gornjem dijelu tabele i neće nam biti lako da ostvarimo dobar rezultat. Nadigravaćemo se i pokušati doći do svoje igre, a ako to uspijemo, siguran sam da ćemo nakon ovog susreta biti korak bliže našem cilju, povratku u Premijer ligu BiH – rekao je trener Prijedorčana Zoran Bujić.

Inače, “ekspedicija” Rudar-Prijedora je u dobrom raspoloženju još juče otputovala za Bijeljinu odakle će se danas uputiti na duel sa ekipom Vlasenice(15:30 časova), koju su u jesenjem dijelu šampionata savladali sa minimalnih 1:0, pogotkom najboljeg strijelca Siniše Radoje.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com