Na raskrsnici ulica Kralja Aleksandra, 43. prijedorske brigade i Nikole Pašića u Prijedoru, pukla je vodovodna cijev.

Ekipe preduzeća “Vodovod” su već uveliko na terenu i trenutno raskopavaju dio ulice.

Inače ulica Kralja Aleksandra i sama ova raskrsnica su među najprometnijim u našem gradu samim time što su dio magistralnog puta koji prolazi kroz Prijedor.

Zbog radova je do daljnjeg obustavljen saobraćaj i to na dijelu ulice Kralja Aleksandra od raskrsnice sa ulicama Rudničkom i Miloša Obrenovića (kod “Karingtonke”) do raskrsnice sa ulicama Nikole Pašića i 43. prijedorske brigade (kod zgrade “Metro”).

Saobraćaj je preusmjeren na okolne ulice(Rudnička, Ilije Bursaća, 43. prijedorske brigade).

Nedavno je došlo do pojave velike rupe u ulici Kralja Aleksandra koja je zahtijevala ozbiljne radove koji su trajali desetak dana tokom kojih je takođe bio obustavljen saobraćaj na istom dijelu.

Pretpostavlja se da je do ovog slučaja došlo zbog preopterećenosti saobraćajnice prolaskom brojnih kamiona i šlepera u proteklom periodu.

Da li je razlog pucanja vodovodne cijevi na raskrsnici gorepomenute tri ulice došlo iz istih ili sličnih razloga ostaje da vidimo.

Kako nezvanično saznajemo, zbog radova je obustavljeno i vodosnabdijevanje u ovom dijelu grada, odnosno u naselju Kokin Grad i kod “Celpakovih” zgrada.

Tekst i foto – www.prijedordanas.com