Zoran Bujić više nije šef Stručnog štaba „Rudar Prijedora“. On je ostavku podnio u četvrtak, a razlog je nekoliko loših rezultata koje je ostvario prijedorski tim, tačnije serija od tri poraza. Tu odluku usvojio je i Upravni odbor Kluba.

– Donesena je odluka da se šef Stručnog štaba, i to na njegovu inicijativu, razriješi dužnosti. To je usvojeno. U narednom periodu, ekipu će voditi Srđan Marjanović, do daljnjeg. Upravni odbor zasjedaće u ponedjeljak. Sad se okrećemo utakmici sa „Zvijezdom 09“, a nakon toga ćemo znati sve detalje i ko će voditi ekipu nakon te utakmice i u narednom periodu – izjavio je Stojan Janjetović, član Stručnog štaba „Rudar Prijedora“.

Marjanović ekipu vodi u Stanišiće, gdje ih čeka uvijek neugodna ekipa „Zvijezde 09“. U pitanju je treće gostovanje u posljednje četiri utakmice, ali se u „Rudaru“ nadaju da će prekinuti seriju poraza u prethodna tri kola.

– Jak protivnik, na neki način ranjen kao i mi, ali su odlična ekipa. Mi ćemo pokušati da zbijemo redove, da izvučemo maksimum iz ekipe i ostvarimo pozitivan rezultat. Neće nam biti lako, ali ja vjerujem u momke, da možemo i da imamo kvalitet. Samo moramo debelo da promijenimo pristup koji smo imali u prethodnim utakmicama – naveo je Marjanović.

On je rekao da ovo jeste četvrta utakmica kako tim zbog povreda nije potpun, i da se to naročito osjeti na poziciji golmana, ali je naglasio da je to sastavni dio fudbala te da svi koji izađu na teren, treba da pruže najbolje od sebe.

kozarski.com