Grad Prijedor nakon dvije godine pauze zbog epidemije virusa korona, 24. juna u Ljetnoj bašti organizuje Konfereciju beba “Prijedor 2022”.

Za učešće se mogu prijaviti bebe rođene od 29. juna prošle godine do dana održavanja ove manfiestacije. Prijava beba počinje od 17 časova u Ljetnoj bašti, dok program počinje od 18 časova.

Šef Kabineta gradonačelnika Prijedora Danijela Dodoš kaže da učesnike Konferencije beba očekuje veliki broj nagrada i zanimljiv program uz animatore i nastup naše nagrađene predstavnice na Đurđevdanskom festivalu Maše Gašić.

-Grad Prijedor je ove godine pripremio poklone za tročlano predsjedništvo koje će činiti najmlađa, najstarija beba i beba sa najviše braće i sestara koje budu registrovane na konferenciji. Takođe, pored tih poklona biće nagrađena i beba koja je rođena na 16. maj, Dan grada, a pripremili smo i poklon bonove-rekla je Dodoševa.

Ona je dodala da će i ove godine biti darivane bebe koje budu rođene na Vidovdan kada će biti organizovana posjeta prijedorskom porodilištu.

Dodoševa je naglasila da je Gradu Prijedoru i ove godine partner u Konferenciji beba Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

-Pored Grada i Ministarstava, naši prijatelji u organizaciji beba su svakako ustanove, privrednici i preduzeća koja gravitiraju na području naše lokalne zajednice. Mnogo ih se odazvalo za učešće u Konferenciji beba. Pripremili smo brojne poklone za sve bebe koje budu tog dana registrovane na Konferenciji beba i ovim putem želim svima da se zahvalim koji su prihvatili da uzmu učešće u organizaciji, jer pokazali smo humanost na djelu, ali i da su privrednici i preduzeća sa teritorije grada Prijedora društveno odgovorni-istakla je Dodoševa.

prijedorgrad.org