Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor je povodom Dana grada 16.maja nagradio prigodnim poklonima najbolje učenike prijedorskih osnovnih i srednjih škola u školskoj 2021/22.godini.

Za njih 22 organizovan je prijem u gradskom pozorištu gdje su im se obratili zamjenik gradonačelnika Žarko Kovačević i načelnica Odjeljenja za društvene djelatnosti Monja Kasalović.

“Čast nam je što možemo da ugostimo, nagradimo i priznamo rad svih naših učenika osnovnih i srednjih škola koji su postigli najbolje rezultate u svom radu i želim da nastavite da učite i da radite i da i dalje budete ponos našeg grada”.poručila je Kasalovićeva.

Zamjenik gradonačelnika Žarko Kovačević je okupljenim učenicima poželio da i u daljem školovanju nastave da budu ovako uspješni.

“Vi ste stvarno ponos našeg grada i ja lično, najviše cijenim ljude koji vole znanje i obrazovanje i u ime grada vam čestitam i ostanite takvi kakvi jeste jer su dobri učenici uglavnom i dobri ljudi”, poručio je Kovačević.

Povodom ovog prijema i majskih svečanosti danas su u gradu na više lokacija osvanuli i bilbordi kao još jedan dokaz koliko je grad ponosan na svoje najbolje učenike.

prijedorgrad.org