omarska-kucicaU Fudbalskom klubu Omarska, članu Druge lige Republike Srpske-grupa Zapad, u kojem su održali obećanje da će po povratku u ovaj rang takmičenja prošle sezone imati stabilans status, zadovoljni su što je velika kompanija ArcelorMittal Prijedor produžila sa njima saradnju i u 2015. godini.

-ArcelorMittal će i ove godine pomoći organizaciju utakmica u Omarskoj, te odlaske na gostovanja, a ulaže i dalje, u skladu sa svojim mogućnosti, u infrastrukturne radove na stadionu, kao i svim pomoćnim objektima. Tokom ove zime ova kompanija je u potpunosti finansirala izgradnju natkrivene kućice u cilju lakšeg rada kamermana – rekao je sekretar kluba Dejan Zdjelar.

Omarščani, uz zahvalnost na dosadašnjoj pomoći i produženju saradnje najavljuju da će se truditi da dobrim igrama opravdaju povjerenje. Nema sumnje da ArcelorMittal cijeni prije svega njihovu skromnost i činjenicu da, ne rasipajući sredstva, kao rijetko koji sportski kolektiv oslonac u igračkom kadru traže u sopstvenim snagama.

N.Đerić/A.Drakulić