“Rudar-Prijedor” ove subote, u okviru 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, dočekuje “Leotar” iz Trebinja. Momci su spremni za okršaj sa “Leotarom”, a trebaju im tri boda za ostanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

“Fokusirani smo na ono što mi možemo uraditi. Imamo dosta ofanzivne igrače i pokušaćemo iskoristiti sve i jednu šansu kao i ono što smo vježbali u toku sedmice da dođemo do tri boda”, kaže Luka Kulenović, igrač FK ”Rudar-Prijedor”.

S obzirom da je “Rudar” u prošlom dijelu Prvenstva izgubio u Trebinju od “Leotara”, pripreme su bile mnogo jače, jer znaju šta ih čeka na terenu.

”Ima ta neka doza imperativa pobjede, međutim ništa nije pod moranjem. Nama je u interesu da pružimo što bolju igru i da iz toga izvučemo što bolji rezultat. Pokušaćemo da izvučemo najbolji sastav koji može da se suprotstavi i da donesemo prijeko potrebna tri boda”, navodi Dino Sikirić, pomoćnik trenera FK ”Rudar Prijedor”.

Utakmica se igra danas na Gradskom stadionu, sa početkom u 13:00 časova, a iz Fudbalskog kluba ”Rudar-Prijedor” pozivaju građane da im pruže podršku sa tribina.

kozarski.com