fk tukovi jesen 2012Sve je u našoj svakodnevnici moguće, tako i slučaj da na zgradi Mjesne zajednice Tukovi u istoimenom prijedorskom naselju, jedinom gradskom na lijevoj obali rijeke Sane, stoji obavještenje u kojem se pozivaju svi bivši igrači, članovi Uprave i simpatizeri Fudbalskog kluba „Tukovi“ na sastanak, koji će se održati danas u sali Društvenog doma pomenute MZ sa početkom u 18 časova.

Ne bi tu ništa bilo sporno da ispod poziva ne stoji Inicijativni odbor za proslavu obilježavanja 40 godina postojanja FK „Tukovi“, odnosno ako i postoji namjera da se nešto obilježi, onda je to četiri decenije od kako je osnovan prijeratni klub „Jedinstvo“, čiji je nasljednik „sadašnji“ FK „Tukovi“.

„Sadašnji“, s obzirom da FK „Tukovi“ ne postoji već dvije godine, ne takmiči se, a na njegovom terenu utakmice igraju drugi klubovi. Uzgred rečeno, malo je terena na kojima mreže na golu ostaju preko čitave zime, i kad snijeg padne, a poslije prošlogodišnjih poplava u objektu kraj njega nema ni struje ni vode. To kao da je manje važno od proslave…

N.Đerić/A.Drakulić