predapd-konferencija-najavaU Prijedoru će sutra biti održana konferencija “Poslovno povezivanje – jačanje konkurentnosti upotrebom informacionih tehnologija /IT/ u poslovanju” na kojoj se očekuje osamdesetak učesnika, predstavnika malih i srednjih preduzeća.

Iz Agencije “PREDA-PD”, koja je jedan od organizatora skupa, saopšteno je da je cilj konferencije poslovno povezivanje ponude i potražnje, kao i informisanje o savremenim tokovima u poslovanju upotrebom IT rješenja.

“Želimo da na jednom mjestu okupimo mala i srednja preduzeća iz regije Prijedor i Unsko-sanskog kantona koja imaju potrebu za određenim softverskim rješenjima i predstavnike IT kompanija koje nude ta rješenja”, navodi se u saopštenju.

Konferencija će biti otvorena u 10.00 časova u hotelu “Prijedor”, a učesnicima će se obratiti predstavnici Ministarstva nauke i tehnologije Republike Srpske, grada Prijedora, USAID-a, Agencije “PREDA-PD” i Razvojne agencije Unsko-sanskog kantona.

Konferenciju organizuju Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora “PREDA-PD”, Razvojna agencija Unsko-sanskog kantona i USAID-ov program “Partnerstvo za inovacije”.

SRNA