“Pozivam građane da izađu na izbore i slobodno biraju ko će ih predstavljati. Danas je SNSD izgubio skupštinski većinu u Banjaluci i to je odlična uvertira u našu pobjedu u Prijedoru”, rekao je Predojević na sinoćnoj tribini u Busnovima.

On je poručio da zna je u ovom naselju infrastruktura veliki problem i da će u svom mandatu skinuti asfaltiranje sa dnevnog reda.

“Asfaltiranje neće više biti predizborna tema jer ćemo sve završiti sistemski i na vrijeme”, rekao je Predojević.

“Goran nije gradonačelnik Bakinaca i Laktaša već građana Prijedora. Kao što vidite narod je uz njega”, rekao je Nenad Nešić, predsjednik DNS-a poručujući da je uvjeren u njegovu pobjedu.

“Napokon će Prijedor dobiti narodnog gradonačelnika i to će biti uvertira u promjene u cjeloj Republici Srpskoj 2022. godine”, rekao je Nešić.

Predsjednik DNS-a rekao je da će Goranova pobjeda biti pobjeda pristojnosti, stručnosti i pokazatelj snage jedinstva.

Slobodanka Radić, sekretar SDS Prijedor zahvalila se Maji Dragojević Stojić i Nenadu Nešiću na svemu što rade kao podrška Goranu.

“Čast je stajati ovdje i podržati čovjeka kao što je Goran Predojević. Po svim njegovim referencama mogao je otići i biti uspješan negdje vani a odlučio je ostati i boriti se”, rekla je Radićeva.

Miodrag Deretić, predsjednik GO PDP Prijedor istakao je da je u nedelju sudbonosni dan za Prijedor te pozvao sve ljude da izađu na izbore.

“Jednu godinu smo izgubili. Sada smo stali svi zajedno iza Gorana Predojevića kako bi našem gradu bilo bolje, kako bi naša djeca ostajala ovdje”, rekao je Deretić.

Za naš Prijedor – DNS-SDS-PDP

**sponzorisana objava