PAŽNJA: Ovaj članak sadrži fotografije koje mogu biti uznemirujućeg karaktera za pojedine osobe.

Kako smo već ranije objavili, u današnjoj teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka kod skretanja za Srednju Lamovitu, poginuo je naš sugrađanin.

-Policijskoj upravi Prijedor prijavljeno je da se oko 16:51 časova dogodila saobraćajna nezgoda na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka u mjestu Omarska. Na licu mjesta došlo do kontakta između dva vozila. Tom prilikom smrtno je stradao suvozač jednog vozila, lice E.V. iz Prijedora, dok je vozač iz istog vozila, lice D.R. iz Prijedora povrijeđeno i prevezeno je u bolnicu “Dr Mladen Stojanović” u Prijedoru. Za sada nije poznat stepen njegovih povreda. Drugim vozilom je upravljalo lice M.P. iz Prijedora koje nije povrijeđeno – potvrđeno nam je iz PU Prijedor.

Detalji tragedije kod Prijedora: Poginuo suvozač, poznat identitet – FOTO

Oni su potvrdili da će više detalja biti poznato ujutro.

Kako smo u međuvremenu nezvanično saznali, D.R. je zadobio teške tjelesne povrede i prevezen je u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci na dalje liječenje.

Jedan Prijedorčanin poginuo a drugi povrijeđen u teškoj saobraćajnoj nezgodi – FOTO

Večeras su prijedorski vatrogasci-spasioci na svojoj Facebook stranici objavili fotografije koje su nastale prilikom njihove intervencije na licu mjesta ove stravične nezgode.

Napominjemo da pojedine fotografije mogu biti uznemirujuće za pojedine čitaoce.

Teška saobraćajka na putu Prijedor-Banjaluka: Auto na krovu, obustavljen saobraćaj – FOTO

Vozači oprez, prilagodite svoju vožnju uslovima na putu i poštujte saobraćajne propise.

Tekst – www.prijedordanas.com
Foto – TVSJ Prijedor