Pripadnici Policijske uprave Prijedor povodom obilježavanja krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Svetog Arhangela Mihaila danas su u Policijskoj upravi položili vijence i zapalili svijeće na spomen obilježje poginulim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Nakon polaganja vijenaca i odavanja počasti, obilježena je Krsna slava u skladu sa pravoslavnim običajima.

Načelnik Policijske uprave Prijedor Sretoja Vujanović u obraćanju medijima rekao je da Policijska uprava Prijedor obilježava Krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i da su policijski službenici ove Uprave na spomen ploču položili vijence i zapalili svijeće u znak sjećanja na 74 policajca pripadnika Centra javne bezbjednosti Prijedor i šest pripadnika Sedmog odreda Specijalne brigade policije.

On je istakao da nemjerljiv doprinos koji su ovi junaci dali za stvaranje Republike Srpske ne može i ne smije biti zaboravljen.

„Ovom prilikom svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i građanima koji obilježavaju Aranđelovdan čestitam Krsnu slavu“ dodao je Vujanović.

PU Prijedor