stk prijedor-mlade nade (1)Stonoteniski klub Prijedor biće u nedjelju domaćin trećeg otvorenog turnira za mlađe kadete i mlađe kadetkinje (2002. godište i mlađi).

Od članova STK Prijedor nastupiće: Marija Gnjatić, Una Bagarić, Dragana Rašula, Tea Vujanović i Goran Došenović.

-Obezbijedili smo pehare za pobjednike i medalje za po četiri najboljeplasirana takmičara u obje konkurencije medalje, dok za po četvoro najuspješnijih Stonoteniski savez Bosne i Hercegovine dodijeljuje diplome – rekao je predstavnik sportskog kolektiva, organizatora turnira, Slavko Antonić.

U ulozi delegata biće Prijedorčanin Milivoje Pačavra.

Za ovo takmičenje prijavljeno je 90 stonoteniskih nada (55 dečaka i 35 devojčica) iz 12 gradova: Banja Luke, Sarajeva, Mostara, Tuzle, Zenice, Bugojna, Foče, Ključa, Ilijaša, Lukavca, Viteza i Prijedora.

Mečevi se igraju na tri dobijena seta. Turnir će se održati u sportskoj dvorani „Mladost“ u gradu na Sani sa početkom u 10 časova.

Vučković u Italiji

Veliko priznanje i potvrda dobrog rada stiglo je u STK Prijedor.

Naime, Prijedorčanin Petar Vučković nastupa sa reprezntacijom kadeta BiH na „ITALIAN JUNIIOR & CADET OPEN“, međunarodnom turniru za mlade u Lignanu – Italija.

Učestvuju 24 reprezentacije kadeta iz Evrope a turnir se igra u ekipnoj pojedinačnoj i konkurenciji parova a boduje se Svjetsku i Evropsku rang listu.

N.Đerić/A.Drakulić
stk prijedor-mlade nade (2)