Mladi Prijedorčanin G.P. (21), koji je u prošle srijede (20. oktobra) u saobraćajnoj nezgodi zadobio tešku povredu glave, priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju i sve dalje prognoze su neizvjesne, potvrđeno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Dvojica mladih Prijedorčana teško povrijeđena u sudaru “Nisana” i motocikla: Prevezeni u UKC RS – FOTO

Podsjećamo, on se zajedno sa sugrađaninom Đ.S. (20) nalazio na motociklu “Honda” koji se u ulici Slavka Rodića sudario sa putničkim automobilom “Nisan” kom prilikom su obojica zadobili teške tjelesne povrede.

Oni su iste večeri u 21:55 časova dovezeni u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske vozilom Službe hitne pomoći Doma zdravlja Prijedor.

Teška saobraćajka u Prijedoru: Povrijeđena dvojica mladića, obustavljen saobraćaj – UZNEMIRUJUĆI FOTO

-Pacijent G.P. je primljen u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje sa teškom povredom glave. Priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju i sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne – potvrđeno nam je iz UKC RS.

Iz ove zdravstvene ustanove su naveli da je Đ.S primljen sa povredom vratne kičme, prelomima kostiju karlice i desne podlaktice.

Prijedorčanin (21) ima teške povrede glave: Priključen na aparate za mehaničku ventilaciju

-On je iz Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje stabilizovanog zdravstvenog stanja premješten u Kliniku za ortopediju i traumatologiju na dalje liječenje i praćenje – potvrdili su iz UKC RS.

Tekst i foto – www.prijedordanas.com