cjb pd-februar 2015Centar javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor najoštrije je danas osudio iznošenje neistinitih i netačnih optužbi “Dnevnog avaza” na račun rada policijskih službenika Policijske stanice Kozarac.

“S ciljem objektivnog i istinitog informisanja javnosti, obavještavamo vas da policijski službenici Policijske stanice Kozarac 1. marta 2015. godine u službene prostorije ove policijske stanice nisu pozvali na informativni razgovor predsjednika Savjeta mjesne zajednice Kozarac Ekrema Hadžića, niti su preduzimali bilo kakve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a vezane za navedenog”, saopšteno je danas iz CJB Prijedor.

Prostorije Policijske stanice Kozarac su bile ustupljene komunalnom policajcu koji je preduzimao mjere i radnje iz svoje nadležnosti, te obavljao razgovor sa Hadžićem.

“Ovom prilikom CJB Prijedor odbacuje optužbe koje su iznesene na račun rada policijskih službenika Policijske stanice Kozarac”, navodi se u saopštenju načelnika CJB Prijedor Dalibora Ivanića.

CJB Prijedor je pozvao medije da i sami poštuju novinarski kodeks i zakone koji regulišu njihov rad, te da se prije sastavljanja svojih saopštenja informišu kod nadležnih institucija i odgovornih lica.

“Dnevni avaz” objavio je da je policija u Kozarcu pozvala na informativni razgovor u Policijsku stanicu predsjednika Savjeta mjesne zajednice Ekrema Hadžića “zbog isticanja državnih zastava na glavnoj saobraćajnici” koje su postavili članovi Savjeta povodom 1. marta.

SRNA

Vezane vijesti:

PREDSJEDNIK SAVJETA MJESNE ZAJEDNICE U KOZARCU POZVAN U POLICIJU ZBOG POSTAVLJANJA DRŽAVNIH ZASTAVA
http://www.prijedordanas.com/?p=17122