Vico Zeljković, predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske, posjetio je nedavno Područni fudbalski savez Prijedor, zajedno sa potpredsjednikom Bojanom Kušljićem I članom izvršnog odbora FSRS Dejanom Lukendićem.

Prvi čovjek FS RS se osvrnuo na ono što je do sada učinjemo u olakšavanju trenutne situacije klubovima, u vidu pomoći u smanjenju kotizacije od 50% i smanjenja troškova službenih lica u istom procentu.

Takođe, istaknuto je da je savez pomogao klubove i fudbalskim loptama.

Mile Mandić, predsjednik PFS Prijedor, i članovi IO iz područja Prijedor Dragan Banjac i Mladen Bosančić zahvalili su se na posjeti i dosadašnjoj pomoći Vici Zeljkoviću i saradnicima, te mu poželjeli sreću na izborima za predsjednika FS BiH, koji su zakazani za 16. mart.

Vladimir Stakić ispred GFS Prijedor na sastanku je istakao posebno lošu fudbalsku infrastrukturu na područja grada Prijedora, te zamolio da se kroz projekte proba naći način da se pomogne klubovima kroz institucije saveza.

Zoran Pekić, ispred OFS Kozarska Dubica, tokom sastanka je zamolio predsjednika FS RS Vicu Zeljkovića za sastanak sa načelnikom opštine Kozarska Dubica, u vezi što brže izgradnje tribine na stadionu Borca.

mondo.ba