Ovoga petka, 12. februara, za 19 časova zakazano je svečano otvaranje novih prostorija Bokserskog kluba “Pobjednik” koji djeluje u sklopu Fight Academy “Winner” Prijedor.

Nova, vrhunski opremljena sala, koja se prostire na 110 kvadrata, nalazi se na adresi Aleja Kozarskog odreda bb (bivši Celpak-hala “Lasta”).

Iz “Pobjednika” pozivaju sve Prijedorčane, posebno one najmlađe, da im se pridruže.

-Želimo da uvećamo naš sportski kolektiv u gradu na Sani. Boks, kik-boks, MMA, BJJ su neke od borilačkig vještina koje možete savladati na treninzima koji se održavaju svakodnevno, osim nedjelje – rekao je predsjednik i trener kluba Željko Stegić, koji je ujedno i takmičar.

Osim njega, treninge će voditi Nikola Ivković te Ivan Šakić koji je i član uprave kluba.

U sklopu Fight Academy “Winner” Prijedor biće i brazilska džiudžica a treninge će voditi Đorđe Kesić.

Stegić se zahvalio i Gradskoj upravi Prijedor i gradonačelniku Pavloviću na podršci koju su imali prilikom realizacije projekta otvaranja nove sale.

-Nadamo se da ćemo imati što više djece da uvedemo u sport i odvratimo od poroka i da ćemo u budućnosti imati što više malih i velikih šampiona koji će na pravi način reprezentovati Prijedor gdje god da se budu takmičili – dodao je Stegić.

Termin treninga ponedjeljkom, srijedom i petkom je od 19:00 do 20:30 časova, dok je termin utorkom, četvrtkom i subotom od 19:30 do 21:00 časova.

Za sve ostale informacije možete se obratiti na broj telefona 065/372-828.

U nastavku vam kao svojevrsnu najavu otvaranja nove sale, donosimo nekoliko fotografija.

Tekst i foto – www.prijedordanas.com