rudar prijedor-odlazak na pripremeFudbaleri Rudar-Prijedora otputovali su jutros oko 11 časova na osmodnevne pripreme u Makarsku.

Zeleno-crne je iz Prijedora ispratio i prvi čovjek kluba, predsjednik Goran Bojić, koji je istakao da se uprava potrudila da u ova teška vremena obezbijedi finansijska sredstva za kvalitetne pripreme u krajevima gdje postoje bolji uslovi za trening a Prijedorčani će odigrati i nekoliko prijateljskih susreta.

Osim sekretara kluba Zijada Čanića koji je vođa puta, na pripreme su otišli šef stručnog štaba Zoran Bujić, njegovi pomoćnici Nedžad Žerić i Saša Keranović, trener golmana Perica Topić i fizioterapeut Vladan Lekanić.

Među onima koji su otputovali u Makarsku su golmani Dalibor Kozić i Marko Reljić te igrači Vedran Kantar, Nebojša Šodić, Siniša Saničanin, Čedomir Ćulum, Nemanja Pekija, Dragan Ristić, Danko Pavković, Dejan Kojić, Filip Arežina, Njegoš Despotović, Bojan Burazor, Nemanja Marić, Emir Kukavica, Edvin Hamzić, Borislav Nišević, Vanja Vranješ, Nemanja Miličević, Stefan Gavranović i Nebojša Mrkić.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com