Član Predsjedništva Gradske organizacije DNS-a Prijedor Biljana Malbašić izjavila je da budžet grada prošlu godinu nije završio u deficitu i da se sve obaveze izvršavaju na vrijeme.

“Mi smo se svih ovih godina ponosili stabilnošću našeg budžeta i s tim što smo sve svoje obaveze na vrijeme izmirivali i po tome smo bili prepoznatljivi i u mnogim drugim opštinama”, rekla je Malbašićeva na konferenciji za novinare prijedorske Gradske organizacije DNS-a.

Ona je istakla da su svi imali priliku da izvještaj o izvršenju budžeta prate na skupštinskom zasjedanju, na kojem je i usvojen.

Zamjenik predsjednika Odbora žena Gradske organizacije DNS-a Prijedor Sanja Munjiza ocijenila je da je taj odbor svojim radom i zalaganjem doprinio da DNS bude prepoznatljiv kao odgovorna politička partija.

“Žene su nesebično učestvovale u brojnim aktivnostima i podržavale društveno koristan i humanitarni rad. Brojne su aktivnosti na pružanju pomoći socijalno ugroženim porodicama, darovanju krvi, obilježavanju raznih manifestacija i praznika”, rekla je ona i dodala da je jačanje demokratskih principa, te podizanje svijest o značaju kulturnog, obrazovnog i sportskog segmenta, takođe jedan od ciljeva Odbora žena prijedorskog DNS-a.

Potpredsjednik Odbora žena Gradske organizacije DNS-a Prijedor Dijana Šobot navela je da preduzeća i javne ustanove na čijem čelu se nalaze članice DNS-a posluju uspješno i mogu da služe kao primjer svim drugim kako se uspješno rukovodi.

SRNA