Rudar-Prijedor je 9. septembra gostovao u Tesliću, gdje je u 1/16 finala Kupa RS pobijedio domaću ekipu Proletera rezultatom 0-3 (0-1), i tako izborio plasman u osminu finala.

Prijedorčani su bili mnogo bolji rival u ovom meču i zasluženo su slavili rutinsku pobjedu.

Žuto-plavi su stvorili veliki broj prilika tokom utakmice, a prvi pogodak je postigao Danilović u 26. minutu, kada se odlično snašao i tijelom sproveo loptu u mrežu nakon skraćenog kornera Rastoke.

Domaćin je od 68. minuta igrao sa igračem manje nakon isključenja Nedima Đulovića, usljed skrivljenog jedanaesterca kada je u kaznenom prostoru rukom zaustavio šut Jaćimovića. Burazor je bio siguran izvođač sa bijele tačke, i Rudar povećava vođstvo na 0-2, 69. minut.

Za konačnih 0-3, u 85. minutu susreta, pobrinuo se Stefan Gavranović Toti, koji je nakon dobre akcije gostiju, šutem sa 16 metara savladao rezervnog golmana Proletera Stefana Ristića.

Na stadionu Radolinka u Tesliću, glavni sudija je bio Darko Vukojević iz Doboja, a Rudar je, pod palicom Šefa strčnog štaba Borisa Savića, nastupao u sastavu:

Petrović (G) (Kapiten), Dragić, Sajak (od 17′ Marić), Gavranović, Kovačević, Kulenović, Rastoka (od 62′ Burazor), Danilović (od 62′ Jaćimović), Milićević, Dojčinović, Matović (od 62′ Zekanović).

U igru sa klupe nisu ulazili Topolović, Bilbija i Marmat.

rudar-prijedor.com