Na spisku selektora BiH, Duška Bajevića za utakmice Lige nacija, našlo se ime i Siniše Saničanina, Prijedorčanina, koji je sjajnim igrama u Vojvodini zaslužio poziv.

Da je obala Sane i prijedorska regija bogata fudbalskim talentima, dokaz je i mladi Armin Ganić, koji od ove sezone igra PLBiH U15.

Ganić je rođen 2007. godine, a mnogi treneri smatraju da je pred ovim momkom svijetla budućnost. Naravno uz rad, trud i sve ostalo što prati jednu ozbiljnu karijeru.

Ganić je ove sezone odigrao svih pet mečeva za pionire Krupe u PLBiH. Igra u veznom radu, zahvalan je i u defanzivi, može odigrati i na pozicji štopera. Iako je u ovoj dobi rano davati neke zaključke, ako se po jutru dan poznaje, Ganić je profil igrača, kakvog treneri rado vide u ekipama. Trkač, bez pardona.

Oduševio je na brojnim turnirima i kampovima na kojim je nastupao, a uz sjajne predstave u Krupi, sigurno je da kuca i na vrata kampa U15 NFSBiH. Momak koji će sigurno u budućnosti biti na radaru stručnog štaba naših mlađih selekcija.

Armin dolazi iz sportske porodice, obzirom da je starija sestra Šejla uspješna rukometašica, a bila je i juniorska reprezentativka BiH.

Sportske.ba