Pripremna utakmica

Omarska – Sloboda MG 3-1
Sudija: Kovačević (Prijedor)
Strijelci: Krecelj, Rosić, Vračar – Mirković

Omarska: Jokić, Anđić, Nišević, Romanić B., Jokić, Zdjelar, Rosić Đ., Romanić Darko, Krecelj, Panić, Rosić B.
Ušli: Grahovac, Ratković, Vračar, Romanić Dragan, Timarac, Kvočka, Radanović
Trener: Milenko Vuleta

Sloboda: Kačavenda, Zec, Milanović, Mitrić, Babić, Dedić, Soldat, Lazendić, Mirković, Gračanin, Nenad
Ušli: Ratković, Savanović, Vučković, Skopljak, Amović, Nikić, Pucar
Trener: Mirković Igor

Omarska je i u drugom pripremnom susretu ostvarila pobjedu. Ovaj put savladala je Slobodu iz Mrkonjić Grada sa 3-1. Za razliku od utakmice protiv Svodne viđena je jedna utakmica ravnopravnih rivala, a može se reći da je u prvom poluvremenu sve izgledalo kao u pravoj prvenstvenoj utakmici.

Ekipe su bile ravnopravne na terenu, djelovalo je da su gosti trenutno fizički spremniji, pa su imali nešto više loptu u svojim nogama, ali je Omarska imala izglednije prilike. Rosić Branko i Panić su propustili dvije odlične prilike, a jedini gol u drugom poluvremenu je postigao Krecelj nakon asistencije Jokić Marka i to u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu, oba trenera su izvršila mnogo izmjena, pa je viđena malo neorganizovanija igra, ali za to i služe pripremne utakmice. Na 2:0 za Omarsku je povisio Rosić Branko u 60.minutu, a samo tri minuta kasnije na 2:1 je smanjio Mirković golom iz penala. Konačan rezultat je postavio Vračar golom u samom finišu utakmice nakon što ga je nesebično proigrao Rosić.

Sve u svemu utakmica puna ritma, duela i lijepih akcija i odlična provjera za oba trenera.

FK Omarska