U akciji kodnog naziva “Insajder” policija u Prijedoru uhapsila je trojicu lopova, dok se za četvrtim državljaninom Hrvatske intenzivno traga.

Srpskainfo saznaje da su uhapšeni Almir Muherina koji je policiji od ranije poznat, te Amar Redžić i Ajdin Udovčić, dok se traga za Ivanom B. iz Hrvatske.

Osumnjičeni se terete za četiri krivična djela u kojima je pričinjena materijalna šteta od 10.000 maraka. Muherina i Ivan B. su 1. januara ove godine oko 20.45 časova u Prijedoru opljačkali market prijeteći radnici da će je ubiti nožem.

Tokom kriminalističke obrade osumnjičenih, utvrđeno je da je Muherina u septembru prošle godine na području Prijedora počinio krivično djelo teške krađe u prodavnici i ugostiteljskom objektu.
Kriminalističkom obradom utvrđeno je i da je Udovčić 10. novembra prošle godine u Trnopolju počinio krivično djelo paljevine.

-Policijska uprava Prijedor u periodu od 15. januara do 5. februara ove godine, tokom realizacije akcije kodnog naziva “Insajder” identifikovala je A.M, A.R. i A.U. svi iz Prijedora i I.B. državljanin Hrvatske za koje postoji sumnja da su tokom 2019. i 2020. godine na području ove Uprave izvršili četiri krivična djela – saopšteno je iz prijedorske policije.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv osoba A.M, A.R, A.U. i I.B. biće dostavljeni izvještaji za ova krivična djela.

Možete da nas pratite i na Facebook stranici

EuroBlic-srpskainfo.com
Foto – ilustracija