Od kako je održala u aprilu svoj 54-ti autorski projekat, modno-scenski performans, “ŽENA U ŽIVOTU JEDNOG MUŠKARCA”, koji je osvojio medije kako u BiH tako i u Beogradu i Podgorici, Prijedorčanka Jelena Govedarica aktivno je provela ljeto u naredna dva projekta ali voditeljskim vodama.

Dok je odmarala na crnogorskom primorju posetila je i Podgoricu gde je na nizu tv gostovanja najavila projekat u novembru u Podgorici “Fatalna žena” ali i projekat sa djecom ometenom u razvoju udruženja “Neven” i “Iskra” koji sprema već mjesecima.

– Mjesecima radim scenario koji će biti na temu života djeteta ometenog u razvoju kao i njegove porodice. Ispovjesti majki i djece biće istinita svjedočanstva koja će odjeknuti kroz modno-scensku priču. Kolekciju “Ona i drugari” u vidu duginih boja radiću sa djecom dva pomenuta udruženja koja će i biti manekeni a Models by JG završili su koreografiju kojom će pokazati da, da bismo razbili blokade dobijene predrasudama kolektivne svijesti, treba velika podrška okoline ali i naša duboka želja da naš život živimo slobodno. Ovaj put glumački partner biće mi glumica Mirela Predojević sa kojom sarađujem već 4. put, ona je sjajna glumica i dobar učitelj, a ja dobar učenik. Oduševljena je scenariom i probe počinjemo ovih dana. Biće to jedna sjajna priča JEDAN ŽIVOT A STOTINU PRIČA puna emocija, realnosti, života, ljubavi, patnje ali i slobode koju živimo ukoliko se uskladimo sami sa sobom – poručila je Govedarica.

PRessSerbia