awalim bl 1„The Rhythm Of The Sand“ naziv je manifestacije koju naredne subote, 12. aprila, organizuje Orijentalni plesni studio „Enchanted Orient“ iz Prijedora.

Pripremajući se za ovu manifestaciju plesni studio „Enchanted Orient“ kao i instruktor Duška Stojnić nastupili su prošlog vikenda na Orijentalnom plesnom festivalu „Awalim“ koji se u organizaciji Plesnog studija „Oriana&Oria“ održao u Banskom Dvoru u Banja Luci.

Duška Stojnić je gost i velikog internacionalnog plesnog festivala „Oriental Fairytales“ koji se večeras, 5. aprila, održava u Beogradu. Organizator ove međunarodne manifestacije koja se održava u Ustanovi kulture „Vuk Karadžić“ je Aruena.

Što se tiće orijentalne plesne večeri „The Rhythm Of The Sand“ u našem gradu, biće to nova lijepa prilika za sve Prijedorčane da dožive raskoš orijentalnih ritmova, eleganciju pokreta brojnih stilova te saznaju više o jednom od najstarijih plesova naše civilizacije.

awalim bl 2Ove godine prisutni u sali Pozorišta Prijedor moći će da uživaju u brojnim stilovima, potpuno novim plesnim performansima kao i brojnim gostima iz naše zemlje kao i iz inostranstva.

Osim „Enchanted Orienta“, „Enchanted Tribe-a“ i Duške Stojnić domaćoj publici će se predstaviti: Aruena (Srbija), Maja Tul (Slovenija), Lejla Mehmedović (BiH), Nina Stepić (Hrvatska), Kala Shadi (BiH), Meral (Hrvatska), Pop Lock (BiH), Lajali (Slovenija) i Oriana & Oria (BiH).

Orijentalno plesno veče pod nazivom „The Rhythm Of The Sand“ održaće se 12. aprila ove godine sa početkom u 20 časova. Cijena ulaznica je 5 KM, a karte već možete nabaviti u Pozorištu Prijedor svakim radnim danom od 8 do 14 časova.

Dobro došli na „The Rhythm Of The Sand“, uživanje je zagarantovano!

„Enchanted Orient“ Prijedor