U organizaciji Plesnog studija “Top Dance” Prijedor ove subote, 2.marta od 19:00 časova, u dvorani “Mladost” u našem gradu biće održan Humanitarni trening.

-Dragi svi, dobre duše i volje, a znamo da vas ima mnogo, članovi “Top Dance” shvataju koliko je bitno udružiti se i ujediniti da bi se stvari počele mijenjati i vrlo dobro znamo koliko je važno pomagati drugima. Kao grupa razigranih entuzijasta pozivamo sve koji su u prilici da nam se pridruže u Dvorani “Mladost” u subotu od 19 časova da napravimo vrtlog pozitivne energije na jednom zajedničkom kondicionom treningu i da, osim pozitivne energije koju ćemo svakako svim srcem poslati našim sugrađanima Zoranu Kesiću i Mladenu Paukoviću, prikupimo nešto novca za uspješan nastavak njihovog liječenja – rekla je Draginja Dada Topić, osnivač i koreograf ovog Plesnog studija.

Ona je pozvala sve kolege trenere i njihove vježbače, bez obzira kojim se sportom bavili, da se pridruže ovom dogažaju, da slave zdravlje i život.

-Dvorana je prostrana, znam da je možemo napuniti. Povedite mame, tate, bake, drugarice, drugare. Zajedno možemo baš sve! – poručuje Dada Topić.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com